Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de novembre 27, 2011

BARRANC DEL CLOT DE L'HOSPITAL

Imatge
Aprofitant la llevantada, vam anar a remullar-nos al Barranc del Clot de l'Hospital:  Clot de l'Hospital   Ficant-nos el neopré...  I avall!   Durant tot el camí vam trobar aigua als tolls i aigua corrent...  Refrescant-nos...  Les vistes increïbles!  I l'aigua fresqueta!  El ràpel de 30 metros...  L'engorjat preciós!  La llevantada ens va permetre fer diversos salts...   I finalment, al Racó del Moro!!

UTILITZACIÓ DEL ROCÒDROM

Hola família! Us comuniquem que hem arribat a un acord amb els responsables del Pavelló Poliesportiu, on està situat el rocòdrom de l'associació, i a partir d'ara, tot soci que vulgui gaudir del rocòdrom, caldrà que avisi amb un dia d'antelació al telèfon següent: 977-70-12-16, de dilluns a divendres de 8.00h a 13.00h, i únicament els dilluns i els divendres, de 17.00h a 20.00h. Gràcies a tots per la vostra col·laboració i disculpeu les molèsties!!

Sortida al Racó d'en Marc

Imatge
Arrenquem tots junts des de La Vall ... Foto de grup al Racó d'en Marc...  Els guanyadors de les dues samarretes que vam sortejar, FELICITATS! Ja hem arribat a la Roca Xapada! Una estona després, parem a dinar a la Font del Cingle...   I seguim baixant...  Fins arribar un altre cop a La Vall.