Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de juliol 1, 2007

NORMES D'US DEL B.A.E.

NORMES D’US DEL B.A.E. (bloc artificial d’escalada) De l’ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA AMPOSTA ( PAVELLO POLIESPORTIU D’AMPOSTA) Norma de us aprobada en reunio de junta de la Ass. Ex. d’Amposta celebrada el dia 19 de Diciembre de 2006 1.- L’instal·lacio l’obrira i tancara un soci de la A.E .A. (Associció Excursionista Amposta) en el horari establert per la junta. 2.- Tots el socis que estiguin avalats per la A.E .A. podran fer us del B.A.E. a qualsevol hora, dintre del horari d’activitat del Pavello, presentant acreditacio al gerent. Sera el responsable fins que sigui la hora habitual d’obertura. 3.- ser soci de l’Associació Excursionista d’Amposta i estar en posesio de la tarja federativa de l’any en curs o altre tipus d’assegurança que cubreixi accident d’escalada. 4.- ser major de 18 anys, els menors hauran de dur un permis patern o tutorial. 5.- Sóls es podrá util·lizar el rocódrom equipats amb el material adecuat: calzat “peus de gat”.

Encetem el Blog

Imatge
És un plaer des de l'Agrupa presentar-vos aquest Bloc que pretén ser una finestra oberta a tots els internautes de les activitats que promovem. Esperem que sigui ben rebuda aquesta proposta. Visca l'agrupa!

Saló de la Infància i de la Joventut '07

Imatge
Hola nens i nenes jo vaig a la muntanya...! imagenes del ultimo salon de la infancia 2006, como siempre la A.E.Amposta colaborando con los mas pequeños, con un `poco de tiempo colgaremos unas imagenes mas, de momento conformaros con esta muestra.

Programa d'activitats

Imatge
Noves activitats per als messos de Juliol, agost, setembre i octubre: bueno amigos aqui teneis el potro de tortura conocido como B.A.E. (bloc artificial de escalada) pronto sera inagurado oficialmente de momento esta al sevicio de todos los socios, los menores tendran que estar acompañados de sus padres o tutores, recordad.

Rocòdrom a Amposta

Imatge
Per fi els de l'ajuntament s'han enrrotllat i tenim rocòdrom... ¿son aquest marrecs el futur de l'escalada en Amposta? ningu ho sap, pero els mitgans ja els tenims, anim i a per totes companys.

Aresta de les Cósmiques '07

Imatge
dintre del circle es pot distinguir la silueta d'un alpinista en la aresta dels cosmics, una de les grans classiques de la zona de la agulla del "mediodia" chamonix. No és de risa que los més lolos de l'Agrupa intenten de tant en tan t fer algun cim que no sigui el Montsianell.