NORMES D'US DEL B.A.E.

NORMES D’US DEL B.A.E.

(bloc artificial d’escalada)

De l’ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA AMPOSTA

( PAVELLO POLIESPORTIU D’AMPOSTA)

Norma de us aprobada en reunio de junta de la Ass. Ex. d’Amposta celebrada el dia 19 de Diciembre de 2006

1.- L’instal·lacio l’obrira i tancara un soci de la A.E.A. (Associció Excursionista Amposta) en el horari establert per la junta.

2.- Tots el socis que estiguin avalats per la A.E.A. podran fer us del B.A.E. a qualsevol hora, dintre del horari d’activitat del Pavello, presentant acreditacio al gerent. Sera el responsable fins que sigui la hora habitual d’obertura.

3.- ser soci de l’Associació Excursionista d’Amposta i estar en posesio de la tarja federativa de l’any en curs o altre tipus d’assegurança que cubreixi accident d’escalada.

4.- ser major de 18 anys, els menors hauran de dur un permis patern o tutorial.

5.- Sóls es podrá util·lizar el rocódrom equipats amb el material adecuat: calzat “peus de gat”.

6.- esta prohibit utilitzar magnesi en pols, sols es pot usar magnesi liquid.

7.- Se respectara cuant un usuari estigui escalant i no se li podra molestar fins que no acabi la sesio que esta realitzant.

8.- Queda terminantament prohibit moure les presses del seu emplatzament, cualsevol suggerencia al respecte deurà ser comunicada al responsable de l’instal·lacio.

9.- Els usuaris están obligats a comunicar inmediatamente al personal responsable del Rocodrom cualsevol deterior o defecte de l’instalacio per el seu estudi i reparació en cas necesari.

10.- Está prohibit pujar a la plataforma superior del “Boúlder”, el seu diseny no permet sobrecargues de pes.

11.- No deixar objeptes al peu de la zona d’escalada que puguin generar lesions. No escalar per sota d’un escalador que estigui per sobre.

11.- Por motiuos de seguritat, no está permet desplatzar les marfegues de protección, que deuen estar siempre sota la paret d’escalada.

12.- L’utilitzacio voluntaria d’aquesta instal·lació suposa la aceptació de totes les normas aquí recogides basat en la Normativa General d’us de instal·lacions esportives.

La Junta

Comentaris

Joanet ha dit…
Collons... i jo que creia que fer bulder era lo mes simple de la escalada!!! jejejeje!!!
A.E.Amposta ha dit…
asi es company, pero cuan estas dintra d'una institució com es el cas nostre, la seguretat ha de ser per sobre de tot, despres que cada u campi per on vulgui, no et sembla?

Entrades populars d'aquest blog

La guineu al nostre territori

Els teixons del nostre territori

Seguint les rastres de la guineu...