L'Escola d'Escalada de l'Agrupa a l'Open Escolar d'Escalada Esportiva


Hem pogut observar molts cops l'enorme influència de l'escalada sobre la formació de la conducta i l'actitud dels nostres petits escaladors.

A l'Open Escolar d'Escalada arriben desbordats d'il·lusió per fer-ho be però, quan entren al pavelló d'esports municipal de Ferreries i veuen per primer cop el rocòdrom de la UEC Tortosa, l'atracció que aquest arrina a generar-los és tant impactant que no semblen ser els de sempre, alguna cosa els remou per dins i se'ls ha de saber deixar que ho gestionin per ells mateixos.



Els sentiments de por, nervis i ràbia són emocions que arribaran soles i els hauran de saber gestionar solets, perquè d'això pot dependre l'actuació a la competició.


A l'igual que l'any passat, no podríem estar més orgullosos i contents! No només pels bons resultats sinó, sobretot, per l'actitud general: positiva i motivant.

Si teniu l'oportunitat de veure'ls escalar en directe sentireu el moment únic que per a ells representa, quina enveja ens provoca de veure'ls gaudir per la vertical, sempre tant despreocupats, sempre així d'entusiasmats.

Enguany s'ha mirat de canviar el format de la prova, passant de competició a open, una aproximació més lliure i distesa que la passada edició, en la que és el petit escalador qui tria en tot moment el que desitja fer i elegeix segons les ganes del moment. Amb 4 categories (sub8, sub10, sub12 i sub16) i la l'encertada novetat d'aquest any de les 3 disciplines que seran olímpiques als pròxims Jocs de Tokyo 2020 (escalada de bloc, dificultat i velocitat), l'open prometia guanyar en espectacle i acceptació. L'esforç fet per l'equip de competions de la UEC Tortosa per dissenyar i enllestir-ho tot per aquest dia és digne de lloança i d'agraïment, moltes gracies amics! BÉ, us deixem un video resum que plasma molt bé la gran actuació del nostre team! 




Bon estiu, salut i muntanya!


Xavi Conesa



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La guineu al nostre territori

Els teixons del nostre territori

Seguint les rastres de la guineu...