20-06-2020 Cova Pintada i Racó del Moro


Per finalitzar la temporada de sortides 2019-20, i després de l'aturada obligada que hem tingut per causa de la Covit 19, aquest dissabte ens hem pogut retrobar alguns de nosaltres per acomiadar-la. Al mateix temps, se'ns han afegit nous companys per primera vegada, benvinguts!


Avui toca fer "pantxing", la sortida serà tranquil·la i curta. Tant hi fa, es tracta d'acomiadar aquesta temporada d'excursions que ha estat truncada pel Coronavirus.
L'itinerari comença al barranc de Lloret.
Hem deixat els cotxes davant de la portella que porta al Mas del Cansalader.
El barranc baixa ple d'aigua, i hem aprofitat per una primera foto de grup des del pont que creua el barranc.Des d'allí hem agafat el camí que ens ha de dur a la Cova Pintada, passant per la Font de la Costa dels Dolors.
Enguany tota la vegetació està més "aufanosa" que mai, les regulars pluges que hem tingut, fan que a hores d'ara tot estigue ben verd.


En poc estarem ja al nostre primer punt d'avui. La cova Pintada.
Una més de les moltes meravelles que tenim al Port.
Avui hem de donar la benvinguda a noves companyes/companys, son J.C., Joan, Marc i Miriam. Hem xalat de la seua bona companyia.

Hem parat força estona a la Cova.
Més tard hem fet un mosset, i ara ens en anem al Racó del Moro.


En arribar-hi, ens instal·lem com podem, alguns es mullaran les cames.


Un bon nombre ho tenen més clar, i fan cap a l'aigua sense pensar-s'ho.

 
L'aigua està ben fresca, però fa goig.


Xarrant, fresquets, sense cap pressa.Ara tornarem, hem decidit menjar el que portem al Mas de Barberans.


 Ans ens aturarem per uns moments, a veure com son els Bufadors de Lloret.
Una part del grup ja ha marxat, els que hem quedat, hem dinat a aquest nou lloc habilitat al Mas de Barberans. Quina sorpresa quan hem trobat per un encert, les nostres bones amigues Carme R. i Carme S.
Han compartit una estona amb nosaltres, també han compartit un tros de coc que ens ha fet per a aquesta sortida Montse C. (Moltes gràcies Montse).Amb sorpresa i emoció, he rebut per part vostra un reconeixement per aquest anys portant les sortides de l'AEA. Gràcies en primer lloc a Annet, i després a tots vosaltres, amigues i amics. En la nova etapa que començarà, continuarem coincidint tots amb les noves excursions de la nostra Entitat.
Bon estiu a tots. Salut i muntanya.


Fotos d'Annet, les Montse's i d'altres companys/nyes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La guineu al nostre territori

Els teixons del nostre territori

Seguint les rastres de la guineu...